miercuri, 9 mai 2007

Mielul la taiere

Tare tare tare - si cand ma gandesc ca tot laudau astia prin presa "strategii" PNL :)) Greseli de te ia durerea de cap. Am spus-o deja ca faza cu a incerca sa te legi acum pana la refrendum de un procuror DNA - oricat de incompetent ar fi - e sinucidere clara.

Dar ma uit la alta chestie si nu-mi vine a crede. Pai bine oameni buni si cu strategii inalte ! Adica e clar ca toata dezbaterea in orice campanie urmatoare se va axa pe justitie si voi l-ati gasit sa-l puneti ministru pe tipul care e acum acolo ? Pe bune sunteti sinucigasi politic. Nu-l stiu pe tip, poate o fi genial, dar pur si simplu pare cu mult depasit de situatie. Ma uitam, de exemplu, aseara era invitat la Realitatea TV si aveam sonorul taiat asa ca vedeam doar mimica fetei, omu` mai ca statea sa izbucneasca in lacrimi, emana tot panica.

Sa nu intelegeti gresit - nu zic ca este incompetent sau rauvaitor, nu-l cunosc deloc + nici o problema ca e tanar - chiar militez pentru promovarea tinerilor - dar oameni ca el fac probabil sa se creeze imaginea ca tot vechea garda e indispensabila. Nu are carisma, nu are nici macar tupeu - l-au halit ieri jurnalistii cu fulgi cu tot. Nu are nici macar voce - ascultati ce pitigaiat vorbeste - nu da impresia de forta. Stiu ca poate suna aiurea aceasta analiza numai ca functia de ministru al justitiei in acest moment era de asteptat ca va fi in prim planul reflectoarelor si aici trebuia sa pui un om cu carisma care sa stie sa se descurce, sa fie tare. Pentru ca aici este vorba de imagine - viitoare voturi !

Cum poti sa gresesti in halul asta ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sti ce e frumos ? Daca Monica Macovei ar fi demis pe respectivul procuror toata "societatea civila" ar fi ridicat-o in slavi ca se ia de incompetenti si incearca sa destepeneasca justitia.

Dan Nita spunea...

Probabil :)