vineri, 4 mai 2007

Ce prostie au facut si astia !

Ok - dupa cum spuneam si ieri, dupa decizia CC ar cam trebui ca lucrurile sa se incinga.

Va dati seama ce prostie au facut si PSD, PNL etc, cu suspendarea presedintelui ? Au reusit sa le dea o mana de ajutor imensa la pedei si peledei. De ce zic asta ? Pai, uitati-va, PD-ul inseamna un mare zero fara Basescu, iar PLD e o constructie cu totul artificiala. Deci singura chestie pentru care ar fi fost votate era legatura lor cu Basescu. Ori acum aceasta creste in ochii populatiei + ca imparte lumea in doua tabere - cei pro si cei anti Basescu - si asa oamenii nu se uitau la programe ci la liderii partidelor, dapai la viitoarele alegeri :) Va dati seama ca si in cazul in care lumea ar fi impartita 50%-50% in privinta lui Basescu si tot la PD si PLD se duce ditamai bucata de electorat de 50% pe cand pe cealalta jumatate raman gramada de partide - PSD, PNL, PRM, PC etc.

Ce greseala, cand tocmai reusisera sa ii debarce pe pedei de la guvernare si astfel sa le impiedice jocul demagogic care-l prestasera pana atunci - la fel ca si in 1996-2000 - cu acces la resurse si comportament de opozitie :)

A, si dupa cum am masi spus si in alt post, acum tot felul de tipi care nu ar fi visat in viata lor o acoperire media se trezesc la TV - ca de, trebuie sa prezinti si opiniile pro si cele contra. Si uite asa le creste expunerea, dupa aceea popularitatea, dupa aceea intentiile de vot etc. Traiasca impartirea societatii in doua tabere :))

Cred ca "strategii" de la PSD ar cam trebui sa primeasca niste sutulete in turul pantalonilor.

Niciun comentariu: