marți, 8 mai 2007

Incep sa cred ca unii din PNL sunt sinucigasi

Stau si ma uit si nu-mi vine sa cred. Dupa greseala facuta cu incercarea de demitere a lui Basescu - pe care am comentat-o acum doua posturi - ma uit la ce "campanie" absolut slaba antiBasescu.

Parca nu numai ca sunt infranti dinainte dar parca isi chiar doresc infrangerea. In loc sa atace mesajele demagogice PD/PLD se pierd in atacuri slabe si nu isi da seama ca pierd imagine grama.

Dar ce m-a facut sa ma gandesc ca sunt chiar sinucigasi este initiativa - pe care am auzit-o acum- prin care ministrul justitiei doreste sa schimbe un procuror de la DNA !!!! Gresit ! Gresit ! Pai bine mai oameni buni voi chiar dati munitie sa se traga in voi ? Mai, pai chiar daca ala era un incompetent total nu ar fi trebuit sa asteptati doa saptamani pentru ca acum orice gest se interepeteaza ??? Nu va dati seama ca va cam jucati cu disparitia ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu sunt sinucigasi.. nu vor muri.. vor fi doar intr-o prelunga agonie in umbra PSD. e drept, ca nu in umbra PD, asa cum au ales altii ci in umbra PSD... ca acolo i-a tras ata vietii...acum care-i diferenta intre PLD si PNLSD?

Dan Nita spunea...

ba eu cred ca risca disparitia - psd nu are cum sa dispara pentru ca este totusi partid social democrat macar cu numele si e normal sa existe oriunde asa ceva - insa daca PNL continua sa faca greseli de genul acesta o imbulineaza. Electoratul lor poate fi atras spre alte structuri de dreapta.