marți, 6 februarie 2007

Priviri spre inapoi

Cand mergi privind spre inapoi risti sa-ti rupi gatul sau sa pici cu nasul intr-o groapa.

Propozitia de sus se potriveste la doua dintre stirile care mi-au atras atentia astazi.

Prima - Republica Moldova cere ajutorul Bulgariei si nu Romaniei pentru relatia cu UE :) - la prima privire m-am cam enervat si am avut un sentiment de frustrare - dupa aia am zambit ba chiar am ras - e haios cum tot incearca autoritatile de la Chisinau sa enerveze Romania si astfel sa puna bete in roate unui destin care oricum se va implini mai devreme sau mai tarziu. Nu are rost sa te enervezi pe astfel de oameni care privesc numai spre inapoi si cred ca vor avea viitor. Trebuie sa ramanem calmi si sa dam exemplu prin ceea ce facem ca ce se intampla in dtanga Prutului nu ne este indiferent. Oricum pe dragul partid comunist de dincolo il asteapta gropa istoriei.

Iar tot din acea groapa - asta a doua stire - se aude PNTCD-ul strigand ca vor 5% la parlamentarele europene. Veselitiva oameni buni ca eu chiar am ras :)) Sunt incorigibili baieti. Si tare ca acum dupa doi ani de Alianta la putere care repeta greselile cu certurile non-stop as avea motive sa privesc catre taranisti cu mai multa indulgenta insa sincer nu pot face acest lucru. Atunci au fost mult mai penibili + au dat cu pamant cu sperantele romanilor care chiar credeau in revolutia lui `96 si asta e foarte foarte grav. In 2004 in nici un caz nu mai ne-am pus aceleasi sperante ca in 96. Iar despre discursul politic al lui Milut, noul lider, nu pot spune decat ca e vai de ei. Auziti 5% !! :))

Un comentariu:

Anonim spunea...

eh...nici nu se poate merge orbeste inainte...trebuie aruncata o privire spre trecut...pt a-i vedea greselile...daca s-ar uita inapoi ar repudia imediat credinta eronata ca socialismul democratic este o posibilitate umana...sau chiar logica...ei pasesc inapoi cu cu ochii infectatzi de "mizeria istoricismului" ca sa-l citez pe sir popper...fie-le tranzitzia usoara pe viitor