vineri, 20 aprilie 2007

Problema demisiei

Hehehe, vaz ca au inceput ca la jocul din fata blocului intre copii. Basescu a facut greseala sa ameninte cu "demisia in cinci minute" si acu ii sar in cap "Ai promis... ai promis... nu-i corect... tre sa-ti dai demisia acu!" :))
Parerea mea ca ar face o greseala sa isi dea demisia pentru ca referendumul poate fi sigur ca nu va da castig de cauza celor care doresc demiterea sa - nu de alta da nici macar nu se vor prezenta la referendum cati ar trebui sa zica "da" demiterii. Iar in ceea ce priveste alegeri anticipate pentru presedintie oricat de sigur era pana acu ceva timp cred ca ultimele evenimente il vor face sa se mai gandeasca o data. Trec peste votul zdrobitor din Parlament - care totusi, oricat s-ar vrea negarea reprezentativitatii acestui for ea exista - dar de exemplu priviti "manifestatia" de aseara - oricat de semiorganizata a fost nu a atras propriu-zis decat hai sa zicem 2-3000 de oameni - asta cu bataie - ori la cum se credea ca e de iubit de populatie probabil ca se astepta la o reactie mult mai mare - bine ar mai fi si scuza ca era joi seara dar cred ca a fost clar pentru toata lumea ca manifestatia nu a fost chiar asa spontana.

3 comentarii:

Dan Nita spunea...

Si ca sa nu ma iau numai de unii - la fel de copilaresc se incearca de catre PD si Basescu motivarea de a nu se da demisia - in loc sa vina: "Domne nu imi dau demisia", vin cu strigate din publicul care plange: "Nu va dati demisia ! Nu va dati demisia!" + pericolul unei legi care sa-i interzica lui Basescu sa mai candideze - nu cred ca ar putea sa apara asa o lege - as iesi si eu in strada daca ar apare asa ceva.

Anonim spunea...

Ati vazut ca acum vor sa faca o lege care sa nu-i mai permita lui Basescu sa candideze? Tocmai au anuntat pe N4.....Unde esti tu, Tepes- Doamne?.........................

Dan Nita spunea...

:))))))))))))) Eu ce spuneam mai sus - Oameni buni nu vedeti ca este o incercare grosolana de manipulare a opiniei publice pentru a justifica decizia lui Basescu de a nu-si mai da demisia ??