vineri, 20 aprilie 2007

Basescu nu isi da demisia

La ora 19 presedintele suspendat a declarat:

"o demisie ar fi accentuat criza politica si ar fi prelungit-o - din acest motiv + considerand ca un gest de fair play nu ar fi primit din partea majorittatii antiprezindetiale un raspuns similar am luat decizia ca cea mai buna solutie pentru Romania este referendumul"

Deci nu isi da demisia

7 comentarii:

Dan Nita spunea...

Ok - prima mea reactie - ma distreaza cei care spun acu la TV ca Basescu va pierde nu stiu cat pentru ca s-a razgandit cu demisia - sa fim seriosi - nu va pierde din voturi - pai el a promis de exemplu ca nu candideaza la presedintie ci sta la primarie daca este ales la primarie si totusi a plecat si a avut voturi din Bucuresti fara nici o problema. Asta doar un exemplu :)

Dan Nita spunea...

Mama ce plang astia pe la tv ca nu a demisionat - exact ca niste copii - l-i s-a luat bomboana pe care credeau ca pun mana - va d-ati seama, dupa ce s-asu trezit ca pana la urma chiar l-au suspendat - nu se asteptau deloc la asta acu o luna :) - acu credeau ca le merge toate :)

Dan Nita spunea...

Ca sa reiau o chestie care ma enerveaza intr-adevar - cum am zis si eiri - mai mai va d-ati seama ? Vacaroiu ramane in cartile de istorie ca unul dintre conducatorii tarii !!!! tare tare - ce ironie - si mama ce m-a enervat ce declaratie a dat - mai ca plangea cu lacrimi de crocvodil ca nu il incanta momentul vezi Doamne :))

Anonim spunea...

Ca sa isi acopere oalele, PD-ul
legalizeaza acel asa zis miting din Piata Universitatii. Adica apare pe sit=ul PMB un comunicat in care ne anunta ca in data de 19.04.2007 la orele 16,55 s-a cerut autorizarea mitingului. Dar cum de regula orice minciuna trebuie sa iasa la iveala, comunicatul de presa este semnat in data de 17.04.2007!!! Ca sa nu mai intrebi unde stateau salariatii aceia din primarie care au primit cererea si cine a aprobat-o?
Ce ma bucura este ca Videanu se grabeste sa albeasca prostiile fostului sef de la partid, dar intr-un dispret total nu comunica nicaieri ce proiecte liciteaza, ce modificari face in parcul din jurul stadionului Lia Manoliu, cum o sa respecte legea care interzice constructii pe spatiile verzi, ce o sa mai ramana din singurul petec de verdeata din aceea parte a Bucurestiului.
Si intrebarea pe care mi-o pun de ieri de cand am auzit ce vrea sa faca cu stadionul este de ce trebuie in continuare sa daramam ce avem ca sa facem altceva, cand putea sa construiasca ce vrea intr-o zona periferica, ca in orice oras european, fara sa afecteze traficul din aceea zona si asa ingrozitor. Asta inseamna sa alegem un primar venit cu pluta si transformat in cetatean al Bucurestiului numai cu cateva ore as putea spune inainte de alegeri. Degeaba am intrat in Europa, cu asa reprezentanti.O sa ajungem numai sa platim contributiile si in rest sa nu avem nici un beneficiu.
De altfel cel mai bun motiv pentru care trebuia scos PD-ul de la guvernare este ca toate ministerele conduse de PD au facut programe de 2 lei pentru care Romania nu va primi in 2007 fonduri structurale. Adica s-au tinut de orice numai de ce trebuia nu. De orice in folos propriu.
Va pun comunicatul PMB care se gaseste si pe sit-ul lor.



PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI
DIRECTIA RELATII PUBLICE SI INFORMARE
Compartimentul pentru Relatia cu Mass Media si Audiente



COMUNICAT



Astazi, 19 aprilie 2007, la ora 16:55, s-au prezentat la Primaria Municipiului Bucuresti reprezentantii Asociatiei pentru Initiative Civice pentru a solicita avizarea desfasurarii unui miting spontan in Piata Universitatii.

Conform legii, Primaria Municipiului Bucuresti a informat organele abilitate, pentru asigurarea ordinii publice.




17.04.2007
Compartimentul pentru Relatia cu Mass-Media
etaj I, camera 133
tel: 305 55 03; fax: 305 55 04
e-mail: presa@bucuresti-primaria.ro

Dan Nita spunea...

Eee, sincer nu am problema ca "manifestatia spontana" nu a fost autorizata. Cred in dreptul de intrunire si atat timp cat nu se apuca sa dea foc la magazine mi se pare normal sa faci cate manifestatii vrei - mai ales daca nu blochezi nici traficul.

Cat priveste problema ministerelor conduse de PD si fondurile europene din pacate nu pot decat sa va dau dreptate - cel putin in domeniul meu, la MIE - Boagiu nu avea ce cauta acolo si s-a inscris ca o demna urmasa a doameni Puwak

Anonim spunea...

Dezonorant, mizerabil, urat!
Am votat acest mincinos stiind ca e cam mincinos cu gandul ca decat sa votez mincinosii lor mai bine votez mincinosul nostru. Acum regret pentru ca Basescu e mincinosul mincinosilor, presedintele mincinosilor, iar de acum nu mai este presedintele meu, oricate mandate ar mai avea.
Oameni in care am avut incredere odata (precum Stolojan) se dovedesc niste catei plini de fidelitate si umilinta care instiga la dezonoare.
Oare uratorii din piata care strigau sa nu demisioneze nu s-au gandit ca de fapt scandeaza: minte, minte, minte...

Anonim spunea...

Foarte bine a facut ca nu si-a dat demisia.. astia abioa asteptatu sa il prinda cu demisia data, si sa schimbe rapid legea astfel incat sa nu ii mai permita candidatura
BRAVO BASE!!!!! Si macar pentru faptul ca nu le-a dat satisfactie..ca ii vad cum isi frecau mainile pe la colturile parlamentului...Chiar ma gandeam ca daca isi da demisia si se lasa in mainile lor, nu e prea departe de prostanacul ...BASE , keep going!